Theme Settings

Mode Layout
Theme color
Choose your colors
Background Color:
Reset
Recepty 07.11.2018 12:08:19

Vepřová žebra marinovaná ve whisky a Habanero chilli

Vepřová žebra marinovaná ve whisky a Habanero chilli

Postup


Cibuli s česnekem nasekáme najemno a krátce orestujeme. Přidáme protlak a asi 3 minuty dál restujeme. Zalijeme Colou a přidáme whisky, med, koření, olej a chilli mash Habanero. Ještě chvilku vaříme, aby se marináda zredukovala.

Žebra potřeme marinádou a necháme odležet asi na 12 hodin. Poté žebra na plechu přetáhneme alobalem a předpečeme při 95 °C po dobu 90 minut (tím si grilování urychlíme).

Nyní stačí žebra potřít zbytkem marinády nebo výpekem z plechu a dodělat na grilu zhruba 30 minut.

Dobrou chuť

Ingredience

1 - 2 kg vepřových žeber
50 g rajčatového protlaku
100 ml Coca-Coly
2 cl whisky Jack Daniel Honey
2 stroužky česneku
1 ks cibule
3 lžíce medu
BBQ koření
sůl
zelený pepř drcený
olej
Red Habanero mash
JE NA 4 PORCIE
PRIPRAVA 30 MIN
DOBA VARENIA 120 MIN

Red Habanero mash

Přidat komentář

 (včetně http://)

Produkt byl úspěšně přidán ke srovnání produktů!